Wellnessbon: leuk om te krijgen en te geven

De Thermen

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau? Wat dacht je van een wellnessbon? Leuk om te geven en leuk om te ontvangen. Want wil nu niet een dagje wellness cadeau. Er zijn verschillende cadeaubonnen die je kunt geven. Zo kun je kiezen voor de nationale sauna cadeaubon. Maar nog leuker is het om voor een bon te kiezen voor een specifieke sauna. Zo wordt het cadeau een stuk meer concreet en begint de voorpret al direct na ontvangst.

Wellnessbon

Koop jouw wellnessbon bij De Thermen in Nijmegen

Zo kun je een wellnessbon kopen bij De Thermen in Nijmegen. Dit is mijn favoriete wellnesscentrum en ik kom hier dan ook regelmatig. En ik heb dus al heel wat bonnen gekocht voor vriendinnen. Het fijne aan De Thermen vind ik dat je naast de sauna’s en de baden ook een uitgebreide massage- en beautysalon hebt waar je ook deze wellnessbon kunt verzilveren. Dus ook als iemand onverhoopt niet van de sauna houdt, kan je toch terecht met je bon. Zo gaf ik een wellnessbon aan een vriendinnetje die zwanger bleek. De sauna durfde zij niet meer aan en ze voelde zich ook niet prettig meer naakt of in badkleding maar ze heeft genoten van een heerlijke beautybehandeling.

Behandeling

Eenvoudig online bestellen

Wil je een wellnessbon cadeau geven? Dan kun je dat ook eenvoudig online bestellen. Je betaalt dan online en vervolgens krijg je bon thuisgestuurd in een leuke verpakking. Zo kun je dus eenvoudig een cadeautje regelen, ook als je zelf niet in de buurt woont van Nijmegen. Leuk cadeau, eenvoudig geregeld. Wel zo makkelijk. Geef ook een cadeaubon van De Thermen in Nijmegen cadeau en bekijk de website voor de verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een bon van 15, 20 of 50 euro.