Wat is Rituals en waarom geven zoveel mensen het cadeau?

Rituals

Als je nog nooit van Rituals hebt gehoord dan heb je wellicht onder een steen geleefd al die tijd. Dit prachtige cosmeticamerk is geliefd over de hele wereld. Rituals wordt vaak cadeau gegeven omdat het een echt luxe product is met bovendien uitzonderlijk mooie verpakkingen. Maar waarom is het eigenlijk zo populair?

Over Rituals

Rituals is een merk dat is opgericht met een bepaalde filosofie. Eigenaar Raymond Cloosterman vond dat onze alledaagse routines moesten veranderen in betekenisvolle momenten. Zo kunnen we meer rust creëren en aandacht besteden aan de kleine dingen in het leven. Daarom ontwikkelde hij een lijn cosmetica producten voor zowel je lichaam als je huis. Van bodylotion en handgel tot geurstokjes en luchtverfrissers. Rituals heeft het allemaal.

Uitzonderlijke geuren

Sommige mensen zeggen dat je altijd direct kunt ruiken of een geur ontwikkeld is door Rituals. Hoewel het merk talloze geuren ontwikkelde hebben ze allemaal iets gemeen. Ze zijn kalmerend, zacht en bloemig. Een Rituals geur blijft je bij en verspreid een heerlijke geur door je hele huis. 

Verwen jezelf

Veel mensen werken hard en nemen weinig de tijd om zichzelf te verwennen. Juist voor die mensen is Rituals zo’n leuk cadeau. Met deze producten kun je jezelf namelijk eens goed in de watten leggen. Maak thuis een spa dagje voor jezelf met heerlijke producten voor je huid en haar. Of laat die muffe kledingkast weer fantastisch ruiken dankzij die geurstokjes van Rituals. Je  zult er geen spijt van krijgen.