Rugzakken bedrukken voor promotiedoeleinden doe je bij Inter Relatiegeschenken

Rugzakken bedrukken bij Inter Relatiegeschenken kan heel effectief zijn wanneer je je bedrijf wilt promoten. Als je bijvoorbeeld een sportschooleigenaar bent, dan kun je nieuwe klanten als welkomstcadeau een rugtas geven met daarop uiteraard de naam van je sportschool gedrukt. De kans is groot dat de nieuwe klanten deze tas ook gaan gebruiken wanneer ze de sportschool bezoeken. Daarom herken je mensen die bijvoorbeeld naar de BasicFit gaan heel snel aan hun BasicFit rugtas. Rugtassen bedrukken is in een dergelijke situatie zeer effectief en voordelig. De tas wordt immers gratis weggegeven aan de klant en die zal dat gebaar uiteraard weten te waarderen. Maar tegelijkertijd ontvang je per weggeven tas ook meteen een contributie en eventueel inschrijvingsgeld. Dus er komt altijd meer binnen dan dat er uit gaat. Daarna komt er elke maand gewoon een maximaal bedrag aan contributie binnen. Het is alsof je de nieuwe klanten de eerste maand korting geeft. In een dergelijke situatie waarin je per gratis tas ook altijd iets terugkrijgt, is het een goed idee om iets meer in het rugtassen bedrukken te investeren. De rugtassen mogen immers best wel wat langer meegaan, want daardoor profiteer je ook langer van de gratis reclame die er gemaakt wordt met de bedrukte rugtas. Als je maximaal bespaart op rugtassen bedrukken, dan zijn de tassen binnen een mum van tijd kapot. Daarnaast komt het al snel goedkoop over en zal men vaak de neiging hebben om de tas helemaal niet te gebruiken. Dit is een prima optie als je niet per se iets terugkrijgt wanneer je de tas weggeeft. Als je gewoon zoveel mogelijk mensen wilt bereiken en als het vooral belangrijk is dat de tas op het moment zelf veel gezien wordt, dan is het juist weer een goed idee om veel goedkope rugtassen te bedrukken. Dit is bijvoorbeeld een efficiënte strategie als je reclame wilt maken tijdens een druk bezocht festival. De rugtassen zijn dan voornamelijk te zien tijdens het festival, maar je hebt dan wel heel veel bereik. Je moet bij het bedrukken van promotieartikelen dan ook altijd kijken naar de lange en korte termijn doelen. Als je vooral wilt dat tassen lang mee gaan, dat de ontvanger er daadwerkelijk blij mee is en dat de tassen veel worden gebruikt, dan kun je het beste duurzame rugtassen bedrukken van hoge kwaliteit. Is het vooral belangrijk dat je op de korte termijn je bedrijfsnaam kunt verspreiden onder zoveel mogelijk mensen, dan is het juist goed om veel goedkope rugtassen te bedrukken. Voor beide soorten rugtassen kun je terecht bij Inter Relatiegeschenken

Surf naar interrelatiegeschenken.nl om rugtassen te bedrukken

Als je rugtassen wilt bedrukken, dan kun je dat meteen regelen via de website van interrelatiegeschenken.nl. Via deze site kun je meteen zien wat voor soort tassen je bedrukken kunt. Je ziet op de site dan ook direct dat je volwaardige rugtassen van hoge kwaliteit kunt laten bedrukken, maar je kunt ook goedkope rugtasjes bedrukken. 

De verschillende promotieartikelen van Inter Relatiegeschenken

Naast  het bedrukken van tassen, kun je uiteraard ook bij Inter Relatiegeschenken terecht voor andere promotieartikelen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Kantoorartikelen
  • Pennen
  • Drinkwaren