Nadat wij eindelijk de sleutels hebben gekregen van onze woning was het de hoogste tijd om te klussen. Zowel vrienden en familie hebben ons enorm goed geholpen. Hierdoor konden wij nog sneller verhuizen en onze intrede maken in het nieuwe huis. Aangezien echt iedereen zo ontzettend goed heeft geholpen waren wij van plan om een geweldige housewarming te organiseren! Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om partyservice Tilburg in te schakelen!

Uiteraard konden wij het zelf ook organiseren. Alleen vind ik het zeer prettig als een expert op dit gebied het graag overneemt. Hierdoor hebben wij een afspraak gemaakt met dit bedrijf. Onder het genot van een kop koffie konden wij onze wensen bespreken. Vervolgens kregen wij nog extra tips erbij vanuit John van Pas.

De offerte werd opgemaakt en vervolgens kregen wij deze vrij snel in ontvangst. Alles was goed nagekeken en daar hebben wij dan ook akkoord op gegeven. Onze vrienden en familie wisten nog van niks, maar toen zij het hadden gehoord kon hun geluk niet meer op.

Partyservice in Tilburg heeft overigens niet alleen voor het eten en drinken gezorgd. Ook werd de locatie netjes aangekleed en voorzien van extra tafels en stoelen. Hier zijn wij hun dan ook enorm dankbaar voor! Zij hebben er goed voor gezorgd dat ons feest een plezier wordt voor iedereen. Neem zelf ook eens een kijkje op deze website als je hier meer over te weten wilt komen.