Op zoek naar een sportief cadeau?

logoZoeken jullie een sportief cadeau? Dan heb ik het juiste adres voor jou. Neem eens een kijkje op x-sportsworld.nl. Hier hebben ze alles op gebied van skateboards en longboards. Ik ben hier bij gekomen doordat, zoals jullie weten, ik in mijn vrije tijd veel online zit. Mensen komen dan ook altijd graag naar mij voor advies wat betreft cadeaus. Ik probeer dan altijd eerst te achterhalen naar wat voor type geschenk zij op zoek zijn. Zo vroeg een vriendin van mij laats waar ze het beste een skateboard voor haar zoon kon kopen. Ik zei direct dat ze bij X-SportsWorld moest zijn. En ook hoop jullie ook in de toekomst. Zoals jullie net al gelezen hebben had ik het ook over een longboard. Nu weet niet iedereen van jullie wat dit misschien is. Ik zal het jullie uitleggen.

rkt-com-0013_bottom

Wat is een longboard?

saterno-ocean-abstract-stripe-complete-longboard-9.8-2Longboardskaten wordt steeds populairder. Het is valt net als de skateboard onder boardsport. Het verschil is dat longboards een groter deck dan een skateboard hebben. Ook hebben deze grotere wielen. Het voordeel hiervan is dat hierdoor uitstekend geschikt om lange afstanden op een hogere snelheid. Doordat het sneller gaat moet het ook makkelijker zijn om te manoeuvreren, dit kan gelukkig ook. De trucks staan wat losser op het board, dit maakt het mogelijk om beter te sturen. Dus zoek jij een sportief cadeau dan zal ik hier zeker eens gaan kijken. Ik heb deze site al aan meerdere mensen aangeraden en zij zijn er allemaal lovend over. Heb je nog vragen? Dan kun je reageren op dit blog.