Ook op lampdirect.nl vind je leuke cadeaus

nl_logoZoals jullie weten ben ik dol op het vinden van leuke cadeaus. Omdat ik jullie hier al veel tips over gegeven heb wil ik het vandaag over iets anders hebben. Het blijft natuurlijk wel een leuk artikel. Ik ga het vandaag hebben over lampen. Je kunt deze natuurlijk ook als cadeau geven, maar vaak heeft iedereen zijn eigen smaak. Een website waar je gegarandeerd slaagt voor verlichting is lampdirect.nl. Met name het aanbod in halogeenlampen is enorm. Deze heb ik laatst zelf aangeschaft. Ik had nooit geweten dat je dit zo eenvoudig via het internet kon doen. Ik zag laatst precies dezelfde lamp hangen bij een tante van mij. Door de verlichting was de kamer erg sfeervol, dit was dus precies wat ik zelf ook zocht. Dat was overigens van het merk Philips, maar Lamp Direct heeft nog vele andere merken. Voor de mensen die de voordelen van een halogeenlamp nog niet weten, deze zal ik even benoemen.

osram-decostar-35-titan_osramdecostar35titan-20

Waarom voor een halogeenlamp

Een halogeenlamp werkt op dezelfde wijze als een gloeilamp. Het verschil met een gloeilamp is echter dat er halogeen aan het gas in de lamp is toegevoegd. Dit verhoogd de levensduur van de lamp. Dit resulteert dan in een zuinige lamp. Verder zijn er nog een aantal voordelen van een halogeenlamp:

  • Door de halogenen in de lamp wordt het zwart kleuren van de lamp voorkomen (veel voorkomend bij gloeilampen), hierdoor blijft het licht helder.
  • De lampen hebben een kleurweergave-index van meer dan 90Ra waardoor kleuren worden weergegeven zoals ze werkelijk zijn.
  • Alle lampen zijn voorzien van een UV filter dat verkleuring van verlichte objecten tegengaat.
  • De kleurtemperatuur van de lampen is tussen de 2700K (zeer warm licht) en 3000K (warm wit).
  • Deze lampen zijn altijd dimbaar

Zoals je zier genoeg voordelen. En wil je ook nog eens de beste prijs, dan moet je echt bij lampdirect.nl zijn!

philips-ledspot-mv-5.5-50w-gu10-(master)_philed6-50w-20