Leuk cadeau namelijk de Waldlaufer damesschoenen

schoen1 schoen2Een leuk cadeau wat ik voor een vriendin heb gekocht omdat ze het eigenlijk al een tijdje wilde is de Waldlaufer damesschoenen, dit is een handgemaakte schoen met een uitstekende pasvorm waardoor ze super lekker zitten. Het was een leuk en origineel cadeautje omdat ze al tijden naar dit soort schoenen opzoek was en ze wist echt niet dat ik van plan was om het te halen, het is weer eens wat anders dan een envelop met geld. Er is een ruime keuze in het brede assortiment waardoor ik de perfecte schoen in de leukste kleur kon uit kiezen, dit was belangrijk voor haar want ze heeft altijd speciale eisen aan haar schoenen.

Het was belangrijk dat ze lekker liepenschoen

Ze was van plan de schoenen voor haar werk te gebruiken waarbij ze veel moet lopen en daarom was het belangrijk dat ze lekker liepen. Dit alles was de reden dat ik heb gekozen voor Waldlaufer damesschoenen, ik bestelde de schoenen, een mooi wit paar en enkele dagen later kwam de bestelling volgens afspraak binnen. De bestelling liep vlekkeloos want ze hadden haar maat nog gewoon op voorraad en het kon dus ook gelijk opgestuurd worden. Ik ben zeer tevreden over de service die mij verleend is en daarom schrijf ik dit artikel ook, als bedankje voor de goede zorgen.