relatiegeschenken bedrukken

Je wilt je vriend of man verrassen. Misschien heeft hij iets groots bereikt wat een aardigheidje waard is, zoals een promotie, afstuderen, of iets anders. Soms hoeft er niet eens een specifieke aanleiding te zijn voor het cadeau of de verrassing. Elkaar waarderen zit hem in de kleine dingen. Er zijn talloze dingen die je kunt doen of geven. Je kunt relatiegeschenken bedrukken, hem verrassen met een ontbijtje, een gepersonaliseerde taart voor hem kopen of iets anders. Uit je waardering door rekening met hem te houden en hem iets te geven waar hij écht iets aan heeft. Lees hieronder meer.

Hoe het mannenbrein werkt

Je hoeft je niet uit te sloven om een man gelukkig te maken. Houd het bescheiden en simpel, en hij is al blij. Misschien houd je er zelf wel van als een man veel moeite doet om je te verrassen. Het scheelt dat hij dat niet heeft, dus bespaar je de moeite om het bombastisch aan te pakken waardoor hij zich misschien wel ongemakkelijk gaat voelen. Je kunt wel een bord boven een viaduct hangen en erop zetten hoeveel je van hem houdt, maar dat is niet iets waarover hij kan opscheppen bij zijn vrienden of waar hij iets aan heeft. Een man blij maken is niet zo moeilijk als het lijkt. Lees in de volgende alinea hoe je hem gelukkig kunt maken met kleine dingen.

relatiegeschenken bedrukken

Tips om hem blij te maken én te verrassen

Een ding die altijd in goede aarde zal vallen is een weekendje samen weg te gaan. Neem een klein hotelletje met sauna of zwembad waar jullie kunnen relaxen en tot diep in de nacht over van alles en nog wat kunnen praten. Een ander ding om hem te verrassen is door voor te stellen iets nieuws te doen. Ook al gaat het prima tussen jullie, blijf nieuwe dingen uitproberen. Zo houden jullie het spannend en gevarieerd. Denk bijvoorbeeld aan een andere vakantiebestemming, of een nieuwe activiteit proberen die jullie nog nooit eerder hebben gedaan.