Een luxe wijnkist voor kwaliteit verpakking

Wijnkist

Voor de feestdagen is het superleuk om mensen een luxe fles wijn of champagne op te sturen. Vooral in tijden van Covid kunnen we elkaar helaas minder vaak zien en bezoeken dan we zouden willen. Als je familie, vrienden of collega’s wil verrassen met een luxe geschenk voor de feestdagen, dan is een mooie fles drank opsturen een leuk idee. Zo kunnen de ontvangers een lekker diner organiseren en de fles wijn of champagne daarbij opentrekken, of bijvoorbeeld gebruiken om mee te proosten tijdens de jaarwisseling. Als je de fles opstuurt, kun je ervoor kiezen om deze in een wijnkist op te sturen.

Wijnkist

Een kist met een fluwelen interieur

Een wijnkist is gemaakt van hout en is in verschillende varianten te verkrijgen. Zo zijn er varianten met en zonder deksel, maar ook draagkratten of schuifkisten. Door het gebruik van hout zien de wijnkisten er direct al luxe en professioneel uit. Als je echt een luxe cadeauverpakking wil, kun je kiezen voor een kist met een fluwelen interieur. Hierbij heb je de keuze uit bordeaux rood of zwart.

Het is ook mogelijk om een kist te bestellen die plaats geeft aan meerdere flessen wijn, maar er is ook een variant waarbij je glazen kunt toevoegen. Dit is enorm leuk om te geven aan een stel dat bijvoorbeeld een weekendje weggaat, of een jubileum viert.